loading...
hacker boy
لوگو ی وبلاگ

کدستان

  • خوش آمدید
  • لوگوی وبلاگ
  • اهداف
  • در خواست
  • درباره ی m31
با سلام خدمت همه ی شما دوستداران آسمان زیبای شب. به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم لحظات خوبی در کنار یکدیگر داشته باشیم.

هدف من از ایجاد این وبلاگ ساخت جایی برای گرد آوردن تمام دوستداران نجوم و آسمان شب می باشد.
برای بهتر شدن این وبلاگ لطفا من را از نظرات خود بی بهره نکنید. لطفا از انجمن وبلاگ نیز به نحو احسنت استفاده کنید. با عضویت در این وبلاگ از امکانات ویژه ی آن بهره مند شوید. شما می توانید با عضویت خود علاوه بر پشتیبانی از این وبلاگ مطالب خود را نیز در این وبلاگ قرار دهید. با عضویت در خبرنامه ی ما از جدید ترین مطالب روز دنیای نجوم مطلع شوید.
آندرومدا یا زن بر زنجیر یک کهکشان مارپیچی واقع در صورت فلکی آندرومدا است که حدود ۲.۵ میلیون سال نوری از ما فاصله دارد. با این‌که آندرومدا نزدیک‌ترین کهکشان مارپیچی به کهکشان راه شیری است ولی نزدیک‌ترین کهکشان نیست. آندرومدا بزرگ‌ترین کهکشان از گروه کهکشانی محلی است که شامل راه شیری، آندرومدا، سه‌تکه و ۳۰ کهکشان کوچک‌تر است. احتمال دارد که کهکشان‌های راه‌شیری و آندرومدا حدود ۳ تا ۵ میلیارد سال آینده با یکدیگر برخورد کنند.[۱][۲]
ابزار ساخت کد منو های دارای تب
hacker boy بازدید : 86 پنجشنبه 21 دی 1391 نظرات (0)


The Night Sky یک نرم افزار جدید و جادویی می باشد که با استفاده از آن می توانید ستاره ها ، سیاره ها ، کهکشان ها ، صور فلکی و حتی ماهواره ها را شناسایی کنید.
تنها کافیست جایی بایستید و گوشی یا تلیت اندروید خود را به سمت آسمان بچرخانید، The Night Sky برای شما نام ستارگان، سیاره ها و دیگر اجرام فضایی را نشان می دهد! چیزی مانند جادو می ماند!  حتی وقتی شما با آسمانی ابری رو به رو هستید یا در تاریکی شب نیز می توانید ستاره ها ، سیاره ها ، کهکشان ها ، صور فلکی و ماهواره ها را که از دید شما پنهان هستند را مشاهده کنید. اینجاست که با استفاده از این نرم افزار شگفت زده خواهید شد.
The Night Sky با استفاده از اطلاعات مکانی شما که از طریق قطب نما و GPS بدست می آید می تواند موقعیت ستارگان را تشخیص دهد. سپس با استفاده از این منابع اطلاعاتی و نقشه های آسمان موجود در خودش می تواند نام تمامی ستارگان و سیاره ها را روی گوشی شما نمایش دهد. این واقعا حیرت آور است و هر کسی از دیدن آن شگفت زده خواهد شد.
بدین طریق بار دیگر که شما به آسمان شب نگاه می کند می توانید با استفاده از گوشی یا تبلت اندروید خود به راحتی تمامی ستارگان و سیاره ها و حتی ماهواره ها را شناسایی کنید.



دانلود با لینک مستقیم

حجم فایل : 2 مگابایت

پسورد:  www.androidkade.com


hacker boy بازدید : 72 پنجشنبه 21 دی 1391 نظرات (0)


آیا پیدا کردن محل اجرام روی نقشه بر روی آسمان برایتان مشکل است؟! برای رصدگران مبتدی که آشنایی کمی با صورت‌های فلکی دارند، یافتن موقعیت اجرام سماوی کاری دشوار است. امروز با کمک فناوری واقعیت افزوده می‌توانید به راحتی گوشی موبایلتان را به یک سمت آسمان بگیرید و صورت‌های فلکی و سایر اجرام را در آن مشاهده کنید.

نرم افزار Star Chart v1.93 با استفاده از GPS موبایلتان موقعیت شما را تشخیص داده و آسمان مکان و زمانی را که در آن قرار دارید ترسیم می‌کند. سپس کافی است موبایل را حرکت دهید تا در آسمان گردش کنید! این نرم افزار با نسخه‌های ۲٫۱ به بالاتر اندروید سازگار است.

برخی از ویژگی‌های نرم افزار:

۱ . نمایش سیارات و مشخصات آنها

۲ . نمایش ۸۸ صورت فلکی

۳ . قابلیت زوم بر روی اجرام سماوی

۴ . نمایش اجرام فهرست مسیه

۵ . نمایش آسمان زیر افق

۶ . مشاهده‌ی اجرام سماوی یک سمت آسمان با چرخاندن موبایل به آن سمت

نرم افزار تست نشده است، اگر مشکلی بود در بخش نظرات با ما در میان بگذاری


دانلود با لینک مستقیم(فعلا در دسترس نمی باشد)


دانلود از لینک غیر مستقیم ( پیکو فایل)

حجم : 13.3 مگابایت






hacker boy بازدید : 60 پنجشنبه 21 دی 1391 نظرات (0)


Moon Phase Pro v4.2 بررسی وضعیت ماه

Moon Phase Pro  نرم افزاری است که حالت های مختلف ماه را نشان می دهد. این برنامه در تاریخ هر روز وضعیت ماه را با توجه به موقعیت شما نشان می دهد . همچنین شما می توانید در این برنامه به جست و جو سطح ماه بپردازید. از دیگر قابلیت های این برنامه امکان استفاده از آن به عنوان Live wallpaper است.

_ این برنامه از محبوبیت فوق العاده ای میان اندروید داران برخوردار است و در سایت گوگل پلی ۴٫۷ ستاره را از آن خود کرده است.


 دانلود با لینک مستقیم

حجم فایل : 1.29 مگابایت

منبع : اندرویدکده.کام

پسورد:  www.androidkade.com

hacker boy بازدید : 76 پنجشنبه 21 دی 1391 نظرات (0)

با سلام خدمت تمام دوستداران آسمان شب.

تو این پست قصد دارم برنامه های نجومی که در سیستم عامل اندروید قابل اجراست را بذارم. امیدوارم که خوشتون بیاد.

لطفا نظرات و تجربیات خودتون را با در قسمت نظرات با دیگران به اشتراک بذارید تا بقیه بهتر بتونند از این نرم افزار ها استفاده کنند.

* احتمال کم بودن این نرم افزار ها هست ولی در اینده به تعداد نرم افزار ها اضافه می شود.

با تشکر


10/10

hacker boy بازدید : 180 یکشنبه 10 دی 1391 نظرات (0)

اعزام کاوشگر نمونه بردار از سیارک‌ها در سال 2014
نخستین دوقلوی زمین سال 2013 کشف می‌شود

اکتشافات حیرت‌انگیز فضایی 2012


امکان کشف اولین زمین بیگانه در 2013

مهندس اولین پرواز انسان به ماه درگذشت


زیبایی‌های زمین در تصاویر مرمر آبی و سیاه ناسا

آخرین پرتره کنجکاوی در 2012

اعطای نشان افتخار 2012 به طراح بوزون هیگز

اثبات نظریه ریاضیدان در حال مرگ پس از یک قرن

نظریه افزایش سرعت ناگهانی تپ‌اخترها به چالش کشیده شد

تصاویری از پدیده نادر رنگین کمان آتش

صاف‎ترین آسمان زمین کجاست؟ 

این شب‌ها تماشای هاله نورانی کم‌نظیر ماه را از دست ندهید 

چشم‌انداز باشکوه ابرهای مواج در طلوع آفتاب 

آسمان دور این نقطه می‌چرخد... 

این زمین است، از فاصله ۲۶۰,۰۰۰,۰۰۰ کیلومتری 


hacker boy بازدید : 70 یکشنبه 03 دی 1391 نظرات (0)

تمرینات شگفت‌آور فضانوردان در مأموریت شبیه‌سازی پیاده‌روی در ماه

18-23.JPG

پروژه‌های متعدد شبیه‌سازی مأموریت‌های سرنشین‌دار آپولو ناسا به ماه، با موفقیت انجام شد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در همین زمینه، ناسا تصاویری از تمرینات غیرمعمول و شگفت‌آور فضانوردان برای آمادگی سفر به ماه را منتشر کرد.

ماژول شبیه ساز سفر ماه (LEMS)‌ با ارتفاع 60 متر، یک محیط مناسب را برای تمرین و شبیه سازی پیاده روی فضانوردان بر سطح ماه فراهم کرد.

همچنین شبیه ساز پیشرفته LOLA‌ با هزینه دو میلیون دلاری ساخته شده و امکان تجربه گرانش و جو محدود ماه را برای فضانوردان امکان‌پذیر کرد.

این شبیه ساز شامل کابین خلبان، سیستم تلویزیون مدار بسته و چهار مدل در مقیاس بزرگ برای شبیه سازی سطح ماه در ارتفاعات مختلف بود؛ فضانوردان در شبیه ساز کابین خلبان قادر به مشاهده گودال های سطح ماه بودند.

تمرینات متعدد شبیه سازی بر روی زمین باعث شد که «نیل آرمسترانگ» بعنوان نخستین انسان در سال 1969 میلادی قدم بر سطح ماه گذاشته و نام خود را در تاریخ ثبت کند.


محیط شبیه سازی پیاده روی بر سطح ماه

«باز آلدرین» در حال تمرین با شبیه ساز LEMS

شبیه ساز LOLA با ظاهری شبیه ماژول شبیه ساز سفر ماه (LEMS)‌

تمرین فضانوردان در شبیه ساز پیشرفته LOLA



hacker boy بازدید : 76 پنجشنبه 30 آذر 1391 نظرات (0)

در سال 2012، ناسا برای اجرای برنامه بلند پروازانه اکتشافات فضایی ادامه داد: فرود پیچیده ترین کاوشگر در سطح مریخ ، انجام اولین ماموریت تجاری به ایستگاه فضایی بین المللی و پیشبرد سیستم مورد نیاز برای ارسال انسان به نقاط عمیق تر فضا.




شما می توانید فیلم تمام  فعالیت های ناسا در این سال را در اینجا مشاهده کنید.

hacker boy بازدید : 192 چهارشنبه 29 آذر 1391 نظرات (0)

هدیه ناسا برای کریسمس: شب سبزفام زحل 

 

کشف پنج سیاره دارای امکان حیات در اطراف یک ستاره نزدیک

کشف سیاهچاله عظیم در حیاط خلوت کیهانی

اولین سنجش مستقیم بادهای شدید در تلاطم فضایی

هیچ خطری زمین را تهدید نمی‌کند/ شایعه پایان دنیا پایه علمی ندارد

کشف یک سیاه چاله بسیار بزرگ در همسایگی زمین

برخورددهنده بزرگ سریع تر می‌شود/ خاموشی یکساله بزرگترین شتابدهنده ذرات


برای مطالعه ی مشروح اخبار لطفا به ادامه ی مطلب مراجعه کنید.

hacker boy بازدید : 174 چهارشنبه 29 آذر 1391 نظرات (0)

یک منظره استثنایی: چشم خورشید در گرفت کلی 

نگاره منحصر به فردی از خورشیدگرفتگی کلی ماه قبل که با ترکیب تصاویر زمینی و ماهواره‌های فضایی تهیه شده است؛ همچون چشمی آسمانی است که گویی به دقت سیاره ما را زیر نظر گرفته است.

محمود حاج‌زمان: این نگاره منحصر به فرد از خورشیدگرفتگی کلی ماه قبل که ترکیبی از تصاویر زمینی و چشم‌انداز ماهواره‌های Proba-2 و SOHO است؛ به نظر می‌رسد خورشید همچون چشمی آسمانی به دقت ما و حرکاتمان را بر روی زمین زیر نظر گرفته است.

به گزارش آژانس فضایی اروپا، مردمک رنگی این چشم تصویر قرص خورشید از نگاه ماهواره Proba-2 آژانس فضایی اروپا در لحظاتی است که از دید ناظر زمینی، خورشیدگرفتگی کلی بر روی زمین در حال وقوع بود. تصاویر مورد استفاده برای تهیه این بخش عکس، توسط دوربین SWAP این ماهواره گرفته شده است که به مطالعه خورشید در نور فرابنفش می‌پردازد.

برای ایجاد تمایز میان عوارض و خصوصیات فراوان موجود در سطح خورشید و اطراف آن، به خصوص برای نشان دادن شدت‌های مختلف نواحی طوفانی فعال خورشید، رنگ‌های عکس دستکاری شده‌اند.

نواحی آبی تیره عکس نشان‌دهنده لکه‌های خورشیدی به همراه گروهی از خطوط میدان مغناطیسی هستند که از سطح خورشید به سمت بیرون قوس برداشته‌اند. لکه‌های خورشیدی ردپاهای برخی از زبانه‌های عظیم خورشیدی و فوران جرم تاج خورشیدی هستند که گاه و بیگاه به سوی زمین پرتاب می‌شوند.

عنبیه آبی این چشم ترکیبی از صدها پرتو نور سفید است که در روز 13 نوامبر / 23 آبان و طی دو دقیقه خورشیدگرفتگی کلی، به طور پیوسته از شمال استرالیا گرفته شده است. مشاهده فواصل بسیار نزدیک سطح خورشید در نور مرئی از روی زمین، تنها طی خورشیدگرفتگی امکان‌پذیر است؛ زمانی‌که قرص خورشید موقتا توسط ماه پوشانده می‌شود و برای مدت کوتاهی باعث آشکار شدن جو خورشید یا تاج خورشیدی می‌شود.

حلقه‌های خطوط میدان مغناطیسی به وضوح در تصاویر نور سفید دیده می‌شوند. زمانی‌که بادهای خورشیدی این عارضه‌ها را به درون فضا می‌دمند؛ رد آنها در تصاویر میدان گسترده ماهواره SOHO ثبت می‌شود.

پیوند میان تصاویر زمینی و فضایی فرصت بی‌نظیری ایجاد می‌کند که بتوان نواحی جو خورشید -که مشاهده آنها بسیار دشوار است و تنها در لحظات زودگذر خورشیدگرفتگی کلی قابل دیدن هستند- را با عارضه‌های مشهور قرص خورشید و محیط گسترده‌تر اطراف آن پیوند داد.

این تصویر همچنین به ما یادآوری می‌کند حتی با وجود اینکه نیمکره شمالی سیاره ما این هفته به نقطه انقلاب زمستانی خود می‌رسد؛ اما خورشید کماکان بسیار فعال است و محیط مغناطیسی آن با چشم بر هم زدنی تغییر می‌کند.

 

خودکشی به سبک فضایی

 کاوشگرهای دو قلوی ناسا خود را به ماه کوبیدند/ نامگذاری محل برخورد به نام «سالی راید»

 کاوشگرهای دو قلوی Ebb و Flow ناسا با برخورد عمدی به سطح ماه، به مأموریت تحقیقاتی خود برای تهیه نقشه جاذبه قمر زمین پایان دادند.

این دو کاوشگر روز دوشنبه 17 دسامبر (27 آذر) در ساعت 22:28 دقیقه به وقت گرینویچ،‌ همزمان با پایان یافتن مأموریت تهیه نقشه جاذبه ماه و اتمام سوخت به کوهی در قطب شمال ماه برخورد کردند.

 این برخورد به گونه ای برنامه ریزی شده بود که سایت تاریخی فرود نخستین انسان بر سطح ماه در امان باقی بماند.

 برخورد کاوشگرها با سطح ماه بصورت مجزا و با فاصله زمانی 32 ثانیه صورت گرفت و سرعت کاوشگر در لحظه برخورد حدود شش هزار کیلومتر در ساعت تخمین زده می شود.

 ناسا به منظور گرامیداشت یاد «سالی راید»، نخستین فضانورد زن آمریکایی، محل برخورد کاوشگرهای دو قلو را به نام وی (Sally Ride)‌ نامگذاری کرد.

 کاوشگرهای دو قلو Ebb‌ و Flow‌ در ابعاد یک ماشین لباس شویی، با صرف بودجه 496 میلیون دلاری و با هدف تهیه نقشه میدان گرانشی ماه در سپتامبر 2011 میلادی به فضا پرتاب شده بودند که با چرخش همزمان در ارتفاع 56 کیلومتری اقدام به تهیه نقشه از عمق پوسته ماه می کردند.

 این مأموریت از ماه مارس تا می 2012 میلادی برنامه ریزی شده بود، اما ناسا با تمدید این مأموریت موفق به جمع آوری جزئیات بی سابقه ای در خصوص میدان گرانشی و آثار برخورد سیارک ها و ستاره های دنباله دار با سطح ماه شد که نتایج آن به تازگی در نشست انجمن ژئوفیزیک آمریکا در سانفرانسیسکو ارائه شده است.

 

ثبت رکورد بی‌سابقه فاصله دورنورد کوانتومی، مقدمه‌ای برای شبکه‌های فضایی

 یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران رکورد تازه‌ای برای فاصله دورنورد (‏teleportation‏) ‏کوانتومی گزارش کرده‌اند. این پژوهشگران ادعای فاصله فضای- آزاد 143 کیلومتری دارند.

 به گزارش سرویس فناوری ایسنا، ‏دورنورد کوانتومی، اطلاعات فیزیکی را بدون طی مسیر در فضای بین طرفین مخابراتی منتقل ‏می‌کند. دورنورد کوانتومی، کانال‌های اطلاعات کوانتومی و فیزیکی را برای انتقال حالت ‏پیچیده‌ای از ذرات کوانتومی ترکیب می‌کند. این روش مخابراتی اطلاعات کوانتومی را بدون ‏عبور مستقیم از فضای مابین طرفین مخابراتی منتقل می‌کند. در عمل چالش‌های مهمی در ‏دورنورد کوانتومی ایجاد تداخل می‌کنند.

 قسمت اعظم تلاش این پژوهشگران بر استفاده از ‏رهیافت‌های جدید جهت غلبه بر موانع عملی متمرکز شده است. این اولین آزمایش در نوع ‏خود است که از «کنترل آینده‌نگر بلادرنگ» برای انتقال کوانتومی استفاده می‌کند. در ‏این آزمایش، فرستنده اطلاعات کلاسیکی را در کنار اطلاعات کوانتومی تغذیه می‌کند تا به ‏گیرنده در بازسازی پیام اصلی کمک کند. ‏

 فرستنده می‌خواهد حالت کوانتومی یک فوتون را با گیرنده به اشتراک گذارد، از این رو برای خلق یک کانال کوانتومی دو فوتون را درهم می‌تند، یکی را نگهداشته و یکی ‏را با گیرنده به اشتراک می‌گذارد. فرستنده یک اندازه‌گیری کوانتومی روی دو فوتون انجام ‏می‌دهد: فوتون نگهداری شده و یک فوتون پیام در حالت مطلوب.

 فوتون درهم تنیده متعلق ‏به گیرنده در نتیجه این اندازه‌گیری، اطلاعاتی درباره حالت فوتون پیام بدست می‌آورد. ‏سپس فرستنده به‌ طور کلاسیکی نتایج اندازه‌گیری کوانتومی را مخابره کرده و گیرنده را ‏قادر به بازسازی حالت کوانتومی اصلی می‌کند. اکنون گیرنده دارای فوتونی با حالت ‏کوانتومی همسان با فوتون پیام اصلی فرستنده است. ‏

 طرفین مخابراتی در دورنورد کوانتومی، اطلاعات را با ترکیب کانال‌های اطلاعاتی ‏کوانتومی و کلاسیکی به‌ طور قابل اعتماد تا فواصل زیاد منتقل می‌کنند. ذرات درهم تنیده، در ‏اینجا فوتون‌ها، صرف نظر از فاصله به‌ طور وابسته پاسخ می‌دهند. گیرنده با دریافت اطلاعات ‏اضافی از یک کانال کلاسیکی می‌تواند یک فوتون همسان با فوتون ارسالی توسط فرستنده را ‏بازسازی کند. دورنورد کوانتومی از طریق ذرات درهم تنیده می‌تواند منجر به نوآوری‌های ‏مخابراتی مانند انتقال نامحدود اطلاعات و گارانتی‌های امنیتی فیزیکی شود.

 پژوهشگران مذکور این آزمایش را در جزایر قناری انجام دادند. در این آزمایش، ‏پژوهشگران فوتون‌هایی را بین ایستگاه‌های نوری گروه اسحاق نیوتون در لاپالما و آژانس ‏فضایی اروپایی در تنریف ارسال کردند. فاصله جدایی این دو ایستگاه 143 کیلومتر ‏‏(طولانی‌ترین در دورنورد کوانتومی) است.‏

 این محققان، جزئیات نتایج کار تحقیقاتی خود را در مجله‌ی ‏arXiv‏ منتشر کرده‌اند.‏

 

 

 


hacker boy بازدید : 56 دوشنبه 27 آذر 1391 نظرات (0)

1.اتمام تحقیقات ارسال محموله زیستی به فضا/ پرتاب پس از مساعد شدن هوا


2.تنها چیزی که مطمئنیم در ۱۳,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰ سال عمر جهان ثابت مانده است 


3.اینشتین نخستین کسی نبود که انرژی تاریک را پیش‌بینی کرد! 

 

4.روزگار «مایاها» در چند روز مانده به پایان جهان! 

  

5.هیجان جدید فیزیک مدرن با کشف دو بوزون هیگز متفاوت!

 

 

 

hacker boy بازدید : 263 چهارشنبه 19 بهمن 1390 نظرات (2)
  1. كشف شواهدي از وجود اقيانوس باستاني بر سطح مريخ
  2. كشف نشانه‌هايي از كهكشان‌هاي گمشده پنهان در حومه «راه شيري»
  3. عامل سقوط ماهواره روسها شناسایی شد
  4. جزئیات ساخت بزرگترین تلسکوپ دنیا/ رصد حیات بیگانه
  5. 26 سال از پرتاب اولین ایستگاه فضایی بین المللی گذشت

شرح اخبار در ادامه ی اخبار

hacker boy بازدید : 136 سه شنبه 18 بهمن 1390 نظرات (0)
خبرها
۱- فعال شدن تایم لاین برای تمام کاربران فیس‌بوک: در هفته‌های آینده تایم لاین فیس‌بوک برای تمام ۸۰۰ میلیون کاربر آن فعال خواهد شد. این کار را فیس‌بوک در حالی انجام می‌دهد که براساس نظرسنجی وبلاگ معروف سوفوس که در زمینه‌ی امنیت وب فعالیت می‌کند، بیش از ۵۰ درصد کاربران فیس‌بوک نسبت به این تغییر و اجباری شدن تایم لاین آن نگران هستند. تایم‌لاین فیس‌بوک تاکنون اختیاری بوده است و با فعال شدنش ساختار پروفایل فیس‌بوک به صورت کامل تغییر پیدا می‌کند و همانگونه که از اسمش مشخص است، چیدمان پروفایل براساس اتفاق‌های زندگی افراد خواهد بود؛ به عنوان مثال در تایم‌لاین می‌توان سال عضویت در فیس‌بوک افراد و یا مطالب و عکس‌هایی که در زمان‌های مختلف به اشتراک گذاشته شده‌اند را به راحتی مشاهده کرد.
۲- رابطه‌ی عکس پروفایل فیس‌بوک با وضعیت زندگی در آینده: براساس تحقیقی که در دانشگاه ویرجینیا انجام شده است، افرادی که در عکس پروفایل فیس‌بوک‌شان لبخند می‌زنند در چهار سال بعد از آن در شادی زندگی می‌کنند.
۳- تغییر سیاست حریم خصوصی گوگل برای کاربرانش: در هفته‌ی گذشته گوگل از تغییر سیاستش در زمینه‌ی حفاظت از حریم خصوصی کاربرانش و از اجرایی شدن آن از تاریخ ۱۱ اسفند ماه سال جاری خبر داد. براساس این تغییرات، از این پس اطلاعات هر کاربر در بیش از ۶۰ محصول مختلف گوگل در یک مکان جمع‌آوری می‌شود. به عنوان مثال اگر شما از اسفند ماه سال جاری ویدیویی با موضوع اندروید را در یوتیوب تماشا کنید، در حساب جیمیل شما تبلیغات اندروید نمایش داده خواهد شد. این تغییر سیاست گوگل اعتراض بسیاری از مدافعان حقوق کاربران را در پی داشته است و این اقدام گوگل را شیطانی عنوان کرده‌اند که اشاره به شعار اصلی گوگل یعنی «شیطان نباشید» دارد. گوگل اعتقاد دارد که این تغییر به نفع کاربران است و قوانین حفاظت از حریم خصوصی را برای آنها ساده‌تر می‌کند.
۴- عرضه‌ی اکس‌باکس جدید در پاییز سال ۲۰۱۳: دو هفته پیش خبر عرضه‌ی پلی‌استیشن چهار توسط شرکت سونی تکذیب شد. اما این هفته خبرهایی از عرضه‌ی اکس‌باکس جدید با نام اکس‌باکس ۷۲۰ منتشر شد. براساس این اخبار، اکس‌باکس ۷۲۰ از نظر گرافیک شش برابر از اکس‌باکس ۳۶۰ قوی‌تر و از نظر کارآیی نیز ۲۰ درصد بهتر از نینتدو خواهد بود.
۵- دو برابر شدن اقتصاد اینترنتی در سال ۲۰۱۶: همزمان با نشت سالانه اقتصادی داووسِ، گروه مشاوره‌ی بوستون در گزارشی پیش بینی کرده است که اقتصاد اینترنتی ۲۰ کشور پیشرفته‌ی صنعتی جهان در چهار سال آینده چهار برابر خواهد شد و به مبلغ ۴.۲ تریلیون دلار در سال خواهد رسید. علاوه بر آن پیش‌بینی شده است که ۴۵ درصد مردم جهان در سال ۲۰۱۶ به اینترنت متصل می‌شوند و در سال ۲۰۱۳ تعداد کسانی که گوشی موبایل دارند از تعداد کسانی که تلفن ثابت دارند، بیشتر خواهد شد.
۶- آغاز به کار کمپین مقابله با فیشینگ توسط شرکت‌های بزرگ دنیای اینترنت: شرکت‌های مایکروسافت، گوگل، فیس‌بوک، یاهو و AOL با همکاری یکدیگر گروهی با نام DMarc با هدف مقابله با حملات فیشینگ را ایجاد کرده‌اند و از این پس از یک استاندارد برای دریافت ایمیل‌ها استفاده می‌کنند. در همین زمینه پلیس فتا در ایران نیز به کاربران اینترنت هشدار داده است که مراقب هرزنامه‌ها و حملات فیشینگ باشند. فیشینگ به حملاتی گفته می‌شود که هکرها با شبیه‌سازی یک آدرس ایمیل و یا وب‌سایت معتبر مانند گوگل سعی در دزدیدن اطلاعات شخصی دیگران را دارند. دقت کنید که در روزهای گذشته تعداد زیادی ایمیل دریافت کرده‌ایم که از ارسال اس‌ام‌اس‌ها و ایمیل‌هایی مبنی بر برنده شدن بعضی از بینندگان تک شو خبر داده و از آنها درخواست ارسال مشخصات و فتوکپی پاسپورت شده است. مراقب باشید که این پیام‌ها کلاهبرداری هستند و به هیچ عنوان به این اس‌ام‌اس‌ها و ایمیل‌ها پاسخ ندید. این را هم به یاد داشته باشید که شرکت‌هایی مانند گوگل، یاهو و یا بانک‌ها هیچگاه به شما ایمیل نمی‌زنند و نمی‌خواهند که حساب کاربری و رمز عبورتان را ارسال و یا در صفحه ای وارد کنید.

تک کده

اول فوریه یا ۱۲ بهمن روز «تغییر رمز عبور» بود. در قسمت‌های گذشته‌ی تک شو در مورد ویژگی‌های یک رمز عبور قوی صحبت کردیم و در قسمت چهارم تک شو نیز ویدیویی با این موضوع پخش کردیم.
تک شو به شما پیشنهاد می‌کند به مناسبت روز تغییر رمز عبور، همه‌ی رمزهای عبور حساب‌های آنلاین‌تان مانند ایمیل، فیس‌بوک و حساب بانکی‌تان را همین امروز عوض کنید و بعد از این نیز هر سه ماه یکبار این کار را انجام دهید. علت این کار آن است که شما با تغییر مستمر رمز عبور حساب‌های آنلاین خود خطر هک شدن آنها را کاهش می‌دهید. همواره به یاد داشته باشید که رمز عبور مانند کلید خانه‌ی شماست و هیچگاه آن را در اختیار دیگران قرار ندهید.
علاوه بر این هیچگاه رمزهای عبور حساب‌های مختلف خود را در مرورگرها ذخیره نکنید. بسیاری از مرورگرها وقتی که وارد یک وب‌سایت می‌شوید، از شما برای ذخیره کردن رمز عبور آن حساب سوال می‌کنند؛ همواره پاسخ این پرسش را «خیر» بدهید و اگر تا کنون رمزهای عبور حساب‌های مختلف خود را ذخیر می‌کرده‌اید، همین الان تمامی آنها را پاک کنید. علت این کار آن است که در صورت دزدیده و یا هک شدن کامپیوترتان، تمام رمزهای عبور شما در دسترس دیگران قرار می‌گیرد!

اگر برای مدیریت رمزهای عبور با مشکل مواجه هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از نرم‌افزار LastPass استفاده کنید. برای راهنمای گام به گام نصب و استفاده از این نرم افزار به این مطلب مراجعه کنید. همچنین شما می‌توانید یک ایمیل خالی به security1@darsnameh.com بزنید و در دوره‌ی آموزشی «مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت» شرکت کنید تا در طول این دوره با این نرم‌افزار و دیگر ترفندهای افزایش امنیت خود در دنیای کامپیوتر و اینترنت آشنا شوید. برای اطلاع از دیگر دوره‌های آموزشی درسنامه نیز می‌توانید یک ایمیل خالی به help@darsnameh.com بزنید.

لایک‌ها
- جیرینگ: در برنامه هفته گذشته Beem Me را معرفی کردیم که امکان انتقال پول از طریق موبایل را فراهم می‌کرد. یکی از بینندگان تک شو، یک سرویس مشابه ایرانی با نام «جیرینگ» را معرفی کرده است که نوعی کیف پول همراه است. شما به کمک جیرینگ می‌توانید کارهایی مانند انتقال پول، خرید شارژ سیم کارت اعتباری، پرداخت قبض، خرید و... را انجام دهید.
- The Swap-O-Matic: زمان‌های قدیم که پول وجود نداشت، معامله‌ی پا یا پای مرسوم بود؛ مثلا یک نفر در ازای گوشت، گندم دریافت می‌کرد. حالا یک کلوب به نام Lower East Side Girls در نیویورک دستگاهی را درست کرده که امکان معامله‌ی پای یا پای را فراهم کرده است! The Swap-O-Matic نام دستگاهی است که شما می‌توانید به صورت پا یا پای یک وسیله را برداشته و به جایش وسیله‌ی دیگری را قرار دهید. مثلا به کمک این دستگاه شما می‌توانید با یک قوطی نوشابه، یک مجله بخرید!
- جار، دکه‌ی صفحه‌ی اول روزنامه‌های ایران: یکی از بینندگان تک شو وب‌سایتی به نام «جار» را معرفی کرده است که بدرد خبرخوان‌ها می‌خورد به طوری که در جار شما می‌توانید صفحه‌ی اول تمام روزنامه‌های ایران را مشاهده و در صورت تمایل براساس موضوع دسته‌بندی کنید.
- سبزنامه، سایتی برای خواندن اخبار وب‌سایت‌های فیلتر شده: یکی دیگر از بینندگان تک شو، وب‌سایت «سبزنامه» را معرفی کرده است که به کمک آن می‌توان خبرهای وب‌سایت‌های فیلتر شده در ایران را خواند. سبزنامه به صورت روزانه خبرهای سایت‌های مهم را به صورت ایمیل ارسال می‌کند. برای دریافت لیست سایت‌ها و نحوه‌ی عضویت در خبرنامه‌های ارسالی از سوی سبزنامه می‌توانید با ایمیل help@sabznameh.com تماس بگیرید.
- Jetpack Joyride، بازی از نوع سوپر ماریو: Jetpack Joyride بازی برای آیفون و آی‌پد است که در رای‌گیری وب‌سایت دنیای مک در مورد بهترین اپلیکیشن، با دریافت بیش از یک و نیم میلیون رای، برنده‌ی این رای‌گیری شده است.
- رکورد بیش از یک میلیون نظر برای یک پست در فیس‌بوک: طرفداران بازی FrontierVille با بیش از یک میلیون نظر بر روی یک پست مربوط به این بازی باعث رکوردشکنی در فیس‌بوک شدند. بازی FrontierVille یک بازی گروهی است که کاربرها مزرعه می‌سازند و از مزرعه‌های یکدیگر مراقبت می‌کنند.
- ورود بازی «انگری بردز» به فیس‌بوک: بازی انگری بردز یا پرنده‌های عصبانی در روز ولنتاین بر روی فیس‌بوک در دسترس خواهد بود. براساس اخبار منتشر شده این نسخه از بازی انگری بردز با نسخه‌های کنونی بسیار متفاوت خواهد بود.
- هر چیزی را در مایکرویو نگذارید: اگر تاکنون به این فکر کرده‌اید که اگر هندوانه و یا لامپ را درون مایکرویو بگذارید چه اتفاقی برایش خواهد افتاد، با دیدن این ویدیو پاسخ خود را دریافت خواهید کرد.

hacker boy بازدید : 245 سه شنبه 18 بهمن 1390 نظرات (0)

خبرها

۱- تعطیلی وب‌سایت مگاآپلود و بازداشت بنیان‌گذار آن: وب‌سایت مگاآپلود که یکی از بزرگترین وب‌سایت‌های به اشتراک‌گذاری فایل در جهان با ۵۰ میلیون بازدیدکننده در روز بود، هفته‌ی گذشته به اتهام نقض کپی‌رایت از سوی اف‌بی‌ای، پلیس آمریکا تعطیل و بنیانگذار آن، کیم اشمیتز که به کیم دات کام معروف است بازداشت شد. تعطیلی این وب‌سایت به اشتراک‌گذاری فایل، وب‌سایت‌های دیگر را نیز به تکاپو انداخته و بسیاری از وب‌سایت‌های فعال در این زمینه دسترسی کاربران داخل آمریکا را بسته‌اند و یا بسیاری از فایل‌هایی که مصداق نقض کپی‌رایت بوده‌اند را از روی وب‌سایت‌شان حذف کرده‌اند.

۲- روزانه ۲۰ میلیون ایرانی با کامپیوتر بازی می‌کنند: بهروز مینایی، رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دومین کنفرانس شهروند الکترونیک و تلفن همراه تعداد افرادی که در ایران با کامپیوتر بازی می‌کنند را بالغ بر ۲۰ میلیون نفر دانست که به طور متوسط هر فرد ۱۲۴ دقیقه از روز را به بازی کردن اختصاص می‌دهد. آقای مینایی مدت زمانی که ایرانیان در طول روز بازی می‌کنند را ۴۰ میلیون ساعت اعلام کرده است.

۳- اگر به دنبال کار هستید، مراقبت کلاهبردارهای اینترنتی باشید: اگر به دنبال کار هستید و از طریق اینترنت دفترهای کاریابی مختلفی را پیدا کرده‌اید، مراقب باشید. براساس گفته‌‌ی بابک هاشمی پور، رئیس کانون دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌، بسیاری از دفترهای کاریابی که در اینترنت هم فعالیت دارند غیرقانونی هستند و کارجویان نباید تحت هیچ شرایطی به این دفاتر هزینه‌ای پرداخت کنند. براساس گفته‌ی آقای هاشمی‌پور غیر از دو بانک اطلاعاتی مربوط به جهاد دانشگاهی و هفته‌نامه بازار کار، بقیه موارد «دکان» هستند و با هدف سودجویی و کلاهبرداری فعالیت می‌کنند.

۴- در هر یک ثانیه یک ساعت ویدیو در یوتیوب آپلود می‌شود: یوتیوب در هفته‌ی جاری اعلام کرد که تعداد بازدیدکنندگان یوتیوب به ۴ میلیارد بازدید در هر روز رسیده است. علاوه بر آن، در هر دقیقه ۶۰ ساعت ویدیو بر روی یوتیوب آپلود می‌شود. این عدد در حالی اعلام شده است که در خرداد ماه سال جاری این عدد ۴۸ ساعت در دقیقه و در سال ۲۰۰۷ شش ساعت در دقیقه بوده است؛ یعنی در ظرف کمتر از ۵ سال میزان آپلود ویدیو در یوتیوب در هر دقیقه ۱۰ برابر افزایش پیدا کرده است!

۵- اعلام ورشکستگی شرکت کداک: اعلام ورشکستگی کداک در هفته‌ی گذشته باعث تاسف و ناراحتی بسیاری از علاقمندان این شرکت شد. احتمالا شما با دوربین‌ها و فیلم‌های عکاسی این شرکت ۱۳۰ ساله کار کرده‌اید. کداک تا دهه‌ی ۹۰ جزو بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری جهان بود و گوگل زمان خودش به حساب می‌آمد. شاید دانستن این نکته نیز جالب باشد که عکاسی دیجیتال که این روزها بسیار فراگیر شده است، توسط شرکت کداک اختراع شده است!


تک کده

فایروال‌های پیشنهادی تک شو به شما: ZoneAlarm و Comodo

در برنامه‌ی هفته‌ی قبل درباره‌ی نرم‌افزارهایی که از کامپیوتر شما در مقابل ویروس‌ها و بدافزارها محافظت می‌کنند صحبت کردیم و گفتیم که باید یک آنتی‌ویروس و یک آنتی بدافزار را همواره نصب کنید: آنتی‌ویروس‌های Malware Bytes و AVG و آنتی بدافزار Spybot.

اما برای امنیت بیشتر علاوه بر استفاده از آنتی‌ویرس و آنتی بدافزار، باید فایروال یا دیوار آتشین هم نصب کنید. فایروال مانند یک گارد امنیتی عمل می‌کند و ورود و خروج اطلاعات به کامپیوتر شما را بررسی و کنترل می‌کند و تصمیم می‌گیرد که چه اطلاعاتی حق ورود و یا خروج از کامپیوتر شما را دارند.

فایروال‌ها برای مقابله با جاسوس‌افزارها بسیار مفید هستند. کار جاسوس‌افزارها آن است که اطلاعات شما را بدزدند و آنها را جمع‌آوری و برای دیگران ارسال کنند. با نصب فایروال شما می‌توانید جلوی خروج این اطلاعات را بگیرید.

به همین دلیل، اولین توصیه به شما آن است که از فایروال سیستم عامل‌تان استفاده کنید. ویندوز اکس‌پی، ویستا و ۷ همراه با نسخه‌ی رایگانی از فایروال مایکروسافت عرضه شده‌اند که امنیت مناسبی را برای شما فراهم می‌کنند.

برای اطمینان از فعال بودن فایروال ویندوز خود، باید به قسمت Control Panel یا Security Center ویندوز خود بروید تا از روشن بودن فایروال خود مطمئن شوید. (تماشا کنید...)

اگر تمایل دارید که علاوه بر فایروال ویندوز، از فایروال دیگری استفاده کنید شما می‌توانید از دو فایروال قوی و رایگان زیر استفاده کنید:

- ZoneAlarm: زون آلارم یکی از بهترین فایروال‌هاست که تقریبا در بین بقیه‌ی رقبا منحصر به فرد عمل می‌کند و نسخه‌ی ساده‌‌اش به صورت رایگان عرضه می‌شود. (دانلود کنید...)

- Comodo: کومودو هم یک فایروال دیگر است که به راحتی نصب می‌شود و تنظیمات چندان پیچیده‌ای هم ندارد. کومودو یکی از بهترین برنامه‌های امنیتی است که به صورت رایگان عرضه شده و جایزه‌های زیادی را هم برده است. یکی از ویژگی‌های کومودو آن است که به صورت خودکار خودش را به روز می‌کند و از اجرا شدن برنامه‌های مخرب به خوبی جلوگیری می‌کند. (دانلود کنید...)

اگر علاقمند هستید که در مورد فایروال‌ها بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می‌کنیم که به وب‌سایت نگهبان سر بزنید.
علاوه بر این اگر تمایل دارید که در مورد امنیت کامپیوتر و اینترنت بیشتر بدانید، به شما توصیه می‌کنیم که در دوره‌ی «مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت» وب‌سایت درسنامه شرکت کنید. برای اینکار تنها کافی است یک ایمیل خالی به security1@darsnameh.com بزنید. برای اطلاع از دیگر دوره‌های آموزشی درسنامه نیز می‌توانید به help@darsnameh.com یک ایمیل خالی بزنید.


اپلیکیشن‌های معرفی شده

این هفته در برنامه‌ی تک شو اپلیکیشن‌های زیر را معرفی کردیم:

- Home Budget: به کمک این اپلیکیشن آیفون شما می‌توانید مخارج زندگی خود را مدیریت کنید. برای این کار تنها کافی است هر چیزی که خرج می‌کنید را وارد این اپلیکیشن کنید تا در نهایت بتوانید میزان خرج ماهیانه‌ی خود را مشاهده کنید. مزیت این اپلیکیشن در آن است که به صورت تفکیک شده میزان خرجی که کرده‌اید را نشان می‌دهد. مثلا چه میزان برای رفتن به سینما و یا خرید مواد غذایی خرج کرده‌اید. اما نکته‌ی منفی این اپلیکیشن آن است که شما هر خرجی که می‌کنید حتی اگر یک ریال هم باشد را هم باید وارد کنید.

- مدیریت مخارج: این اپلیکیشن برای گوشی‌های اندروید است و دقیقا کارآیی مانند اپلیکیشن Home Budget را دارد.

در هفته‌های آینده وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی که شما به ما معرفی کرده باشید اما وقت معرفی آنها در برنامه را نداشته باشیم را در خبرنامه معرفی خواهیم کرد. پس اگر اپلیکیشن خاصی را سراغ دارید، لطفا آن را به ما معرفی کنید. برای این کار نیز تنها کافی است که آن را از طریق آدرس ایمیل techshow@manototv.com برای ما ارسال کنید.


لایک‌ها

- Digital Blashphomy، وب‌سایتی با ده‌ها تصویر برای دسکتاپ سیستم عامل شما: اگر شما از آن دسته از کاربرهایی هستید که به زیبایی دسکتاپ سیستم عامل خود اهمیت می‌دهید، وب‌سایت Digital Blasphomy بدرد شما می‌خورد. براساس نظرسنجی وب‌سایت معروف لایف هکر، این وب‌سایت بهترین سایت برای عکس‌های دسکتاپ یا Wallpaper است که می‌توانید از آنها برای سیستم عامل خود استفاده کنید.

- معرفی اپلیکیشن‌های آی‌پد توسط یک بیننده تک شو: یکی از بینندگان تک شو ویدیویی را برای تک شو فرستاده است که در آن چندین اپلیکیشن آی‌پد مانند Nylon String Guitar و Bike Baron را معرفی کرده است.

- میز غذا، وب‌سایتی در مورد رستوران‌های ایران: این وب‌سایت ترکیبی از معرفی و نقد غذاهای رستوران‌ها در ایران است. علاوه بر آن دستور پخت غذاهای مختلف نیز در آن یافت می‌شود.

- If I Die، اپلیکیشنی برای دوران پس از مرگ شما: اگر خدایی نکرده بعد از ۱۲۰ سال از این دنیا رفتید، فکر می‌کنید چه بلایی بر سر حساب فیس‌بوک شما می‌آید؟ If I Die نام اپلیکیشن فیس‌بوکی است که پس از نصب آن بر روی حساب فیس‌بوک‌تان، این اجازه را به شما می‌دهد که آخرین پیام متنی یا ویدیویی خود را به عنوان وصیت یا آخرین پست فیس‌بوک‌تان وارد این اپلیکیشن کنید و سپس سه نفر از دوستان خود را به این اپلیکیشن معرفی کنید که در صورت تایید مرگ شما توسط آنها، آخرین پیام‌تان بر روی صفحه‌ی فیس‌بوک‌تان پست می‌شود!

- زندگی دوچرخه‌ای در نیویورک در ۳۶۵ روز: گروه Red Peak از اول ژانویه سال ۲۰۱۱ یک دوچرخه را با تمام امکاناتش مثل چراغ، سبد، زنگ و... را در خیابان پر رفت و آمد سوهو در نیویورک به جایی زنجیر کردند و هر روز از آن عکس گرفتند که نتیجه‌ی آن ویدیویی شد که می‌توانید آن را تماشا کنید. نکته‌ی جالب این ویدیو آن است که در پایان ۳۶۵ روز هیچ چیزی از آن دوچرخه باقی نمانده است!


hacker boy بازدید : 185 سه شنبه 18 بهمن 1390 نظرات (0)
  1. هنر طبیعت در ساخت اشکال دنباله‌دار/ گردابهای ستاره ای و نمایش نور
  2. زمین هر سال 50 هزار تن سبکتر می شود
  3. با سفر مجاني به مريخ ساختگي چه طوريد؟
  4. شفاف ترین نقشه ماه منتشر شد
  5. ماموریت موفق 'نوید' زمینه ساز پرتاب ماهواره های عملیاتی است
  6. ماهواره نوید علم و صنعت دو ماموریت خود را با موفقیت انجام داد
  7. جایزه 100 هزار دلاری برای رد یک نظریه فیزیکی
  8. سيستم واقعيت افزوده براي كمك به جراحي‌ در فضا
  9. تاريخي‌ترين پرش از لبه فضا!

شرح اخبار در ادامه ی مطلب

hacker boy بازدید : 124 دوشنبه 17 بهمن 1390 نظرات (0)
  1. اهداف ناسا برای سبز کردن هوانوردی/ تصاویر هواپیماهای بدون صدای آینده
  2. همایش نجوم و کیهان شناسی برگزار می شود
  3. طرح روسيه براي اعزام فضانورد به ماه تا سال 2020
  4. بزرگترين تلسكوپ نوري جهان ساخته شد

شرح اخبار در ادامه ی مطلب

hacker boy بازدید : 129 یکشنبه 16 بهمن 1390 نظرات (0)

"پایان جهان"، از واقعیت تا اوهام
 سال ۲۰۱۲ هم اولین نفس های سرد زمستانی اش را می کشد اما فعلا که نه بویی از پایان جهان به مشام می رسد و نه از "آخرالزمان" ردی پدیدار است.
بازار داغ شایعات نیز که همیشه پرمشتری است و خیلی ها هم با تولید کتاب ها و فیلم های پر زرق و برق در جای جای جهان، از این آب گل آلود ماهی می گیرند.«جام جم آنلاین» به بهانه آغاز سال میلادی، نگاهی اجمالی به "افسانه های پایان جهان" انداخته است و در واقع به ذکر شایعات شهیری از گوشه و کنار جهان می پردازد که در این سال، همچنان بر سر زبان ها می چرخد. 

"پایان جهان"، از واقعیت تا اوهام
افسانه تقویم مایاها
مایاها، قومی باستانی بودند که در قرن ۹ میلادی در حوالی مکزیک امروز زندگی می کردند.
بر اساس تقویم این قوم، چرخه گردش پنج هزار و ۱۲۶ ساله جهان در تاریخ ۲۱ دسامبر سال ۲۰۱۲ میلادی متوقف گشته و جهان نابود می شود.
پیروان این آینده گویی بر این اعتقادند که جهان هر پنج هزار سال یکبار، پوست اندازی می کند و در نتیجه انسان های جدیدی بر روی کره زمین زندگی خواهند کرد.
تقویم مایاها، بیشتر از آن که بر پایه علم و منطق باشد، عمدتا از تصورات ذهنی و باورهای مذهبی آنان نشات گرفته است.
حتی همین حالا هم بین باستان شناسان مایایی بر سر فرضیه انقراض جهان، تفاوت دیدگاه اساسی وجود دارد. به گونه ای که برخی از باستان شناسان طرفدار این تقویم، از پایان جهان در ۶ هزار سال آینده خبر می دهند.
گرچه رهبران مایایی برای نفوذ بر مردم عصر خود و مطیع کردن آنان، نیاز به پیشگویی ها و ترساندن آن ها از حوادث آینده داشتند، اما گویا برخی از مردم نسل های آتی، این سیاست و ترفند استثماری مایاها را خیلی جدی گرفتند و به پیشگویی های پوشالی این تقویم ها اعتماد کردند.
پیشگویی هوپی های آمریکا
هوپی ها یکی از اقوام کهنه در کشور آمریکا هستند که نسل امروز آن ها، هم اکنون در منطقه آریزونا اسکان دارد. این قبیله سرخ پوست، حدود ۹۰۰ سال قدمت دارد و جالب این جاست که تقویم تاریخی آنان قمری است و بر مبنای گردش ماه می چرخد.
کهنسالان این قوم چند هزار نفری بر این باور هستند که جهان در سال ۲۰۱۲ پایان می پذیرد و البته مبنای پیشگویی های آنان نیز، بر اساس نقاشی های بر جای مانده بر روی صخره های شهر آریزوناست!
برای رد پبش بینی های این قبیله آمریکایی، نیاز به آوردن دلیل و برهان نیست زیرا دلایل کودکانه آن ها برای اثبات پیش بینی هایشان، خود بالاترین دلیل برای رد ادعای هوپی هاست. 
برهم خوردن میدان مغناطیسی زمین
ادعای دیگری که حماسه سرایان برای اثبات پایان جهان در سال ۲۰۱۲ نقل می کنند، ایجاد بی نظمی و سپس کاهش میدان مغناطیسی کره زمین است.
بی شک، جابجایی میدان مغناطیسی شمال و جنوب زمین، می تواند تاثیرات هولناکی بر بقای کره خاکی ما داشته باشد.
در این شرایط، زمین در برابر تشعشعات مرگبار خورشیدی بی دفاع می شود و کلیه علوم زمینی که بر پایه قطب بندی مغناطیسی جهان بنا شده است، به هم می ریزد.
این افسانه ها هم در حالی مطرح می شود که بر اساس تحقیقات علمی، میدان مغناطیسی زمین، احتمال دارد که هر ۱۶۰ میلیون سال یکبار جابجا شود و حتی در صورت وقوع این جابجایی بسیار بعید، این حالت به صورت غیر منظم و غیر قابل پبش بینی خواهد بود. 
انفجار پرتوهای گامایی
لامپ پرتوهای گامایی، حاصل برخورد دو سیاهچاله فضایی است که موج عظیمی از اشعه مرگبار گاما را ساطع می کند.
افسانه پردازان سال ۲۰۱۲ برای این که رنگ و لعابی علمی هم به داستان سرایی های خود بدهند، از این پدیده فضایی وام گرفته اند.
گرچه وجود این پرتوهای مضر، پتانسیل محو کردن حیات سیارات مختلف را دارد اما بر اساس منابع علمی موجود، نزدیکترین مجموعه پرتوهای گامایی به کره زمین، بیش از یک میلیارد سال نوری با زمین فاصله دارد!
مطابق تحقیقات علمی صورت گرفته، این پرتوهای گامایی منفجر شده در کهکشان های دیگر، هیچ تاثیر منفی بر حیات زمین نخواهد داشت. 
پیش بینی های نوستراداموس
این شاعر فرانسوی در قرن ۱۶ میلادی، شروع به نگارش اشعاری کرد که در آن به پیشگویی اتفاقات آینده جهان پرداخت.
بر اساس پیشگویی های این شاعر شهیر، تاکنون فیلم ها و کتاب های مختلفی نیز ساخته شده است.
طرفداران نوستراداموس بر این باورند که وی تاکنون انقلاب فرانسه، بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی در ژاپن، جنگ های جهانی و حتی حادثه یازده سپتامبر در آمریکا را هم پیش بینی کرده است.

مطابق پیش بینی های نوستراداموس، هر دو هزار سال یکبار، سیاره های منظومه های شمسی دچار بی نظمی می شوند و ۱۲ سال بعد از این حوادث غیر طبیعی (مصادف با سال ۲۰۱۲) جهان به کام مرگ فرو می رود.
البته ذکر این نکته ضروری است که پیشگویی های این شاعر، کاملا به صورت رمز گونه و پرابهام است؛ به گونه ای که از هر جمله آن، می توان چندین تعبیر مختلف استنباط کرد.
همین خصیصه چند پهلو بودن پیشگویی های نوستراداموس، موجب شده است که پیروانش بتوانند هر حادثه مهم جهان را به هر نحوی که شده، به پیشگویی های این نویسنده نسبت دهند.
در هر حال، با وجود تمام اغراق ها و لفاظی های طرفداران نوستراداموس،خود این شاعر، پیشگو بودنش را رد می کند و در کتاب مقدمه سزار، به صراحت می گوید: من آنقدر احمق نیستم که وانمود کنم پیشگو هستم! 
افسانه، بیش از افسانه نیست!
بی تردید، جماعتی که همچنان به رواج اوهام سخیف کمر بسته اند و هراز چندگاه برای خالی نبودن عریضه، از کلاف مشوشات ذهنی شان، عروسکی خیالی ساخته و به دست نوباوگان ساده اندیش می دهند، روسیاهی شان در پایان سال ۲۰۱۲ از زغال ها نیز فزون تر خواهد شد.
وقتی جوی تعقل در مسیر تنزل بپوید و تنور گرم شایعه پراکنی، نان هر حقیقتی را بسوزاند و آجر کند ، ما حصلش می شود؛ ساخت کرور کرور فیلم و مستند از انحطاط قریب الوقوع جهان.
در حقیقت باید با هوشیاری کامل از این قضیه آگاه باشیم که بسیاری از این پیشگویی ها، تنها برای کسب شهرت و منفعت مالی است و نباید به دام چنین تحریکاتی بیفتیم.
گاه برخی از این پیشگویان جعلی، با چنان قاطعیتی از مرگ مادر زمین سخن می رانند که گویی از همان روز ازل، دفتر کارزار دو عالم را با سرپنچه تقدیر خود نگاشته اند.
در صورتی که مطابق روایت های ادیان مختلف و بر اساس آموزه های رفیع دین اسلام، هیچ انسان خاکی قادر به پیشگویی وقایع جهان نیست و ظهور "صاحب الزمان" برای اصلاح این دنیای مملو از کج روی، بی اخلاقی و افسانه سازی، امری حتمی است و تحقق هر وعده الهی نیز "اظهر من الشمس" است.
البته این افسانه های نازل، کم سطح تر از آن است که هر فردی، اعم از یک شهروند معمولی و یا یک مقام مسوول، بخواهد با وام گرفتن از این خرافات بی رتبه، به جنگ ایدئولوژی ها برود و شاید بهترین کنش در برابر این گزافه گویی ها، یک "سکوت معنا دار" باشد.

   
  

 

 

   

hacker boy بازدید : 128 یکشنبه 16 بهمن 1390 نظرات (0)
  1. یک کهکشان تهدیدی برای آینده زمین/ بررسی احتمال برخورد سیارکها با زمین
  2. تصویر جدید کاسینی از زحل و قمرش
  3. خورشید به کمک زمین می آید

شرح اخبار در ادامه ی مطلب

 

hacker boy بازدید : 91 یکشنبه 16 بهمن 1390 نظرات (0)
  1. كشف بهترين نامزد «زمين دوم»!
  2. تصوير يكي از سردترين و منزوي‌ترين مكان‌هاي جهان
  3. تصاویر جدید تلسکوپ هابل از دوقلوی کهکشان راه شیری
  4. ارتباط ایستگاه های زمینی با ماهواره نوید برقرار شد
  5. دنباله‌دار گاراد در کنار خوشه کروی هرکول
  6. مشاهده بشقاب‌پرنده‌ای به اندازه یک اتوبوس در آسمان تگزاس ؟!؟

شرح اخبار در ادامه ی مطلب

hacker boy بازدید : 192 دوشنبه 10 بهمن 1390 نظرات (0)

خبرها

۱- تعطیلی وب‌سایت مگاآپلود و بازداشت بنیان‌گذار آن: وب‌سایت مگاآپلود که یکی از بزرگترین وب‌سایت‌های به اشتراک‌گذاری فایل در جهان با ۵۰ میلیون بازدیدکننده در روز بود، هفته‌ی گذشته به اتهام نقض کپی‌رایت از سوی اف‌بی‌ای، پلیس آمریکا تعطیل و بنیانگذار آن، کیم اشمیتز که به کیم دات کام معروف است بازداشت شد. تعطیلی این وب‌سایت به اشتراک‌گذاری فایل، وب‌سایت‌های دیگر را نیز به تکاپو انداخته و بسیاری از وب‌سایت‌های فعال در این زمینه دسترسی کاربران داخل آمریکا را بسته‌اند و یا بسیاری از فایل‌هایی که مصداق نقض کپی‌رایت بوده‌اند را از روی وب‌سایت‌شان حذف کرده‌اند.

۲- روزانه ۲۰ میلیون ایرانی با کامپیوتر بازی می‌کنند: بهروز مینایی، رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دومین کنفرانس شهروند الکترونیک و تلفن همراه تعداد افرادی که در ایران با کامپیوتر بازی می‌کنند را بالغ بر ۲۰ میلیون نفر دانست که به طور متوسط هر فرد ۱۲۴ دقیقه از روز را به بازی کردن اختصاص می‌دهد. آقای مینایی مدت زمانی که ایرانیان در طول روز بازی می‌کنند را ۴۰ میلیون ساعت اعلام کرده است.

۳- اگر به دنبال کار هستید، مراقبت کلاهبردارهای اینترنتی باشید: اگر به دنبال کار هستید و از طریق اینترنت دفترهای کاریابی مختلفی را پیدا کرده‌اید، مراقب باشید. براساس گفته‌‌ی بابک هاشمی پور، رئیس کانون دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌، بسیاری از دفترهای کاریابی که در اینترنت هم فعالیت دارند غیرقانونی هستند و کارجویان نباید تحت هیچ شرایطی به این دفاتر هزینه‌ای پرداخت کنند. براساس گفته‌ی آقای هاشمی‌پور غیر از دو بانک اطلاعاتی مربوط به جهاد دانشگاهی و هفته‌نامه بازار کار، بقیه موارد «دکان» هستند و با هدف سودجویی و کلاهبرداری فعالیت می‌کنند.

۴- در هر یک ثانیه یک ساعت ویدیو در یوتیوب آپلود می‌شود: یوتیوب در هفته‌ی جاری اعلام کرد که تعداد بازدیدکنندگان یوتیوب به ۴ میلیارد بازدید در هر روز رسیده است. علاوه بر آن، در هر دقیقه ۶۰ ساعت ویدیو بر روی یوتیوب آپلود می‌شود. این عدد در حالی اعلام شده است که در خرداد ماه سال جاری این عدد ۴۸ ساعت در دقیقه و در سال ۲۰۰۷ شش ساعت در دقیقه بوده است؛ یعنی در ظرف کمتر از ۵ سال میزان آپلود ویدیو در یوتیوب در هر دقیقه ۱۰ برابر افزایش پیدا کرده است!

۵- اعلام ورشکستگی شرکت کداک: اعلام ورشکستگی کداک در هفته‌ی گذشته باعث تاسف و ناراحتی بسیاری از علاقمندان این شرکت شد. احتمالا شما با دوربین‌ها و فیلم‌های عکاسی این شرکت ۱۳۰ ساله کار کرده‌اید. کداک تا دهه‌ی ۹۰ جزو بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری جهان بود و گوگل زمان خودش به حساب می‌آمد. شاید دانستن این نکته نیز جالب باشد که عکاسی دیجیتال که این روزها بسیار فراگیر شده است، توسط شرکت کداک اختراع شده است!


تک کده

فایروال‌های پیشنهادی تک شو به شما: ZoneAlarm و Comodo

در برنامه‌ی هفته‌ی قبل درباره‌ی نرم‌افزارهایی که از کامپیوتر شما در مقابل ویروس‌ها و بدافزارها محافظت می‌کنند صحبت کردیم و گفتیم که باید یک آنتی‌ویروس و یک آنتی بدافزار را همواره نصب کنید: آنتی‌ویروس‌های Malware Bytes و AVG و آنتی بدافزار Spybot.

اما برای امنیت بیشتر علاوه بر استفاده از آنتی‌ویرس و آنتی بدافزار، باید فایروال یا دیوار آتشین هم نصب کنید. فایروال مانند یک گارد امنیتی عمل می‌کند و ورود و خروج اطلاعات به کامپیوتر شما را بررسی و کنترل می‌کند و تصمیم می‌گیرد که چه اطلاعاتی حق ورود و یا خروج از کامپیوتر شما را دارند.

فایروال‌ها برای مقابله با جاسوس‌افزارها بسیار مفید هستند. کار جاسوس‌افزارها آن است که اطلاعات شما را بدزدند و آنها را جمع‌آوری و برای دیگران ارسال کنند. با نصب فایروال شما می‌توانید جلوی خروج این اطلاعات را بگیرید.

به همین دلیل، اولین توصیه به شما آن است که از فایروال سیستم عامل‌تان استفاده کنید. ویندوز اکس‌پی، ویستا و ۷ همراه با نسخه‌ی رایگانی از فایروال مایکروسافت عرضه شده‌اند که امنیت مناسبی را برای شما فراهم می‌کنند.

برای اطمینان از فعال بودن فایروال ویندوز خود، باید به قسمت Control Panel یا Security Center ویندوز خود بروید تا از روشن بودن فایروال خود مطمئن شوید. (تماشا کنید...)

اگر تمایل دارید که علاوه بر فایروال ویندوز، از فایروال دیگری استفاده کنید شما می‌توانید از دو فایروال قوی و رایگان زیر استفاده کنید:

- ZoneAlarm: زون آلارم یکی از بهترین فایروال‌هاست که تقریبا در بین بقیه‌ی رقبا منحصر به فرد عمل می‌کند و نسخه‌ی ساده‌‌اش به صورت رایگان عرضه می‌شود. (دانلود کنید...)

- Comodo: کومودو هم یک فایروال دیگر است که به راحتی نصب می‌شود و تنظیمات چندان پیچیده‌ای هم ندارد. کومودو یکی از بهترین برنامه‌های امنیتی است که به صورت رایگان عرضه شده و جایزه‌های زیادی را هم برده است. یکی از ویژگی‌های کومودو آن است که به صورت خودکار خودش را به روز می‌کند و از اجرا شدن برنامه‌های مخرب به خوبی جلوگیری می‌کند. (دانلود کنید...)

اگر علاقمند هستید که در مورد فایروال‌ها بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می‌کنیم که به وب‌سایت نگهبان سر بزنید.
علاوه بر این اگر تمایل دارید که در مورد امنیت کامپیوتر و اینترنت بیشتر بدانید، به شما توصیه می‌کنیم که در دوره‌ی «مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت» وب‌سایت درسنامه شرکت کنید. برای اینکار تنها کافی است یک ایمیل خالی به security1@darsnameh.com بزنید. برای اطلاع از دیگر دوره‌های آموزشی درسنامه نیز می‌توانید به help@darsnameh.com یک ایمیل خالی بزنید.


اپلیکیشن‌های معرفی شده

این هفته در برنامه‌ی تک شو اپلیکیشن‌های زیر را معرفی کردیم:

- Home Budget: به کمک این اپلیکیشن آیفون شما می‌توانید مخارج زندگی خود را مدیریت کنید. برای این کار تنها کافی است هر چیزی که خرج می‌کنید را وارد این اپلیکیشن کنید تا در نهایت بتوانید میزان خرج ماهیانه‌ی خود را مشاهده کنید. مزیت این اپلیکیشن در آن است که به صورت تفکیک شده میزان خرجی که کرده‌اید را نشان می‌دهد. مثلا چه میزان برای رفتن به سینما و یا خرید مواد غذایی خرج کرده‌اید. اما نکته‌ی منفی این اپلیکیشن آن است که شما هر خرجی که می‌کنید حتی اگر یک ریال هم باشد را هم باید وارد کنید.

- مدیریت مخارج: این اپلیکیشن برای گوشی‌های اندروید است و دقیقا کارآیی مانند اپلیکیشن Home Budget را دارد.

در هفته‌های آینده وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی که شما به ما معرفی کرده باشید اما وقت معرفی آنها در برنامه را نداشته باشیم را در خبرنامه معرفی خواهیم کرد. پس اگر اپلیکیشن خاصی را سراغ دارید، لطفا آن را به ما معرفی کنید. برای این کار نیز تنها کافی است که آن را از طریق آدرس ایمیل techshow@manototv.com برای ما ارسال کنید.


لایک‌ها

- Digital Blashphomy، وب‌سایتی با ده‌ها تصویر برای دسکتاپ سیستم عامل شما: اگر شما از آن دسته از کاربرهایی هستید که به زیبایی دسکتاپ سیستم عامل خود اهمیت می‌دهید، وب‌سایت Digital Blasphomy بدرد شما می‌خورد. براساس نظرسنجی وب‌سایت معروف لایف هکر، این وب‌سایت بهترین سایت برای عکس‌های دسکتاپ یا Wallpaper است که می‌توانید از آنها برای سیستم عامل خود استفاده کنید.

- معرفی اپلیکیشن‌های آی‌پد توسط یک بیننده تک شو: یکی از بینندگان تک شو ویدیویی را برای تک شو فرستاده است که در آن چندین اپلیکیشن آی‌پد مانند Nylon String Guitar و Bike Baron را معرفی کرده است.

- میز غذا، وب‌سایتی در مورد رستوران‌های ایران: این وب‌سایت ترکیبی از معرفی و نقد غذاهای رستوران‌ها در ایران است. علاوه بر آن دستور پخت غذاهای مختلف نیز در آن یافت می‌شود.

- If I Die، اپلیکیشنی برای دوران پس از مرگ شما: اگر خدایی نکرده بعد از ۱۲۰ سال از این دنیا رفتید، فکر می‌کنید چه بلایی بر سر حساب فیس‌بوک شما می‌آید؟ If I Die نام اپلیکیشن فیس‌بوکی است که پس از نصب آن بر روی حساب فیس‌بوک‌تان، این اجازه را به شما می‌دهد که آخرین پیام متنی یا ویدیویی خود را به عنوان وصیت یا آخرین پست فیس‌بوک‌تان وارد این اپلیکیشن کنید و سپس سه نفر از دوستان خود را به این اپلیکیشن معرفی کنید که در صورت تایید مرگ شما توسط آنها، آخرین پیام‌تان بر روی صفحه‌ی فیس‌بوک‌تان پست می‌شود!

- زندگی دوچرخه‌ای در نیویورک در ۳۶۵ روز: گروه Red Peak از اول ژانویه سال ۲۰۱۱ یک دوچرخه را با تمام امکاناتش مثل چراغ، سبد، زنگ و... را در خیابان پر رفت و آمد سوهو در نیویورک به جایی زنجیر کردند و هر روز از آن عکس گرفتند که نتیجه‌ی آن ویدیویی شد که می‌توانید آن را تماشا کنید. نکته‌ی جالب این ویدیو آن است که در پایان ۳۶۵ روز هیچ چیزی از آن دوچرخه باقی نمانده است!

hacker boy بازدید : 94 یکشنبه 09 بهمن 1390 نظرات (0)
  1. تلاش محققان برای یافتن ضد گرانش در ضد ماده
  2. طول عمر جدید میدان مغناطیسی ماه
  3. پلانک پس از 30 ماه فعالیت/ ماهواره ای که 5 مرتبه به گنبد آسمان خیره شد
  4. اوکراین ماهواره مخابراتی پرتاب می کند
  5. آیا پوزیترونیوم، اسرار ضدگرانش را برملا می‌کند؟
  6. ۹۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ کیلومتر با ما فاصله دارند
  7. چگونه نوترون‌هایی را که بین جهان ما و دیگر جهان‌های موازی جابجا می‌شوند، شکار کنیم؟

 شرح اخبار در ادامه ی مطلب

hacker boy بازدید : 202 سه شنبه 04 بهمن 1390 نظرات (0)
  1. قويترين توفان تابشي هفت سال اخير به زمين رسيد
  2. تصويري بي‌سابقه از خودسوزي يك دنباله‌دار پس از شيرجه در خورشيد
  3. ناسا اعلام كرد:  2011، نهمين سال گرم جهان در 132 سال گذشته
  4. یک چشم رصدخانه فضایی پلانک بسته شد
  5. کشف کوچکترین سامانه خورشیدی در جهان
  6. تصويري فضايي از توفانهاي پر رعد و برق آفريقايي و نوار كهكشان راه شيري

شرح اخبار در ادامه ی مطلب

hacker boy بازدید : 87 دوشنبه 03 بهمن 1390 نظرات (2)

 اخترشناسان جهان در این رقابت جدید فضایی حضور پیدا کرده‌اند تا طی آن بزرگترین تلسکوپهای جهان را بنا کنند. چهار پروژه رقیب هم اکنون در دست تکمیل هستند و به زودی می‌توان شاهد فعال شدن تلسکوپهایی غول پیکر بر فراز کوهستانهای هاوایی و شیلی بود.

هر یک از این پنج تلسکوپ نسبت به قدرتمندترین تلسکوپهای موجود در جهان 10 برابر قدرتمندتر هستند و می‌توانند با رصد کردن دورترین نقاط جهان هستی دانش بشر را متحول کنند. یکی از مهمترین اجرامی که اخترشناسان در آرزوی مطالعه و بررسی آن به سر می‌برند، اولین ستاره‌ها و کهکشانهایی هستند که پس از انفجار بزرگ متولد شده‌اند. همچنین امید می‌رود اَبَر تلسکوپهای جدید بتوانند به راحتی سیاره‌های شبه زمینی را در مدار ستاره‌ها ردیابی کرده و درباره احتمال برخورد شهاب سنگها یا دیگر اجرام کیهانی با زمین به اخترشناسان اخطار دهند.

hacker boy بازدید : 186 دوشنبه 03 بهمن 1390 نظرات (0)

خبرها
۱- موتور جستجوی گوگل اجتماعی‌تر شد: شرکت گوگل از این پس در هنگام جستجو در وب،

 مطالبی که در حساب‌های کاربری شما و یا دوستان‌تان در گوگل پلاس وجود دارد را نیز در نتایج

جستجو نشان می‌دهد. گوگل پلاس شبکه‌ای اجتماعی است که گوگل آن را در رقابت با فیس‌بوک از

 سال گذشته‌ی میلادی ایجاد کرده است. برخی از کارشناسان این اقدام گوگل را درست ندانسته‌اند و

 آن را نوعی نقض حریم خصوصی کاربران دانسته‌اند.
۲- معاون سازمان صدا و سیما وجود هر گونه مشکل در اینترنت ایران را نادرست دانست:

لطف‌الله سیاهکلی، معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما در سخنانی از عدم وجود هرگونه

مشکل در اینترنت ایران سخن گفت و اشکال اینترنت در ایران را استفاده‌ی زیاد مردم از آن دانست.

 آقای سیاهکلی در ادامه‌ی این سخنان گفته است که اگر تمام پهنای باند دنیا را در اختیار ایران

 بگذارند، باز هم این پهنای باند کافی نخواهد بود. این سخنان را آقای سیاهکلی در حالی بیان می‌کند

 که بسیاری از کاربران اینترنت در ایران از وضعیت بد اینترنت و سرعت آن شکایت می‌کنند.
۳- پلی‌استیشن چهار به بازار نخواهد آمد: شرکت سونی در اطلاعیه‌ای عرضه‌ی پلی‌استیشن ۴ به

بازار را تکذیب کرد. سونی همچنین از عرضه‌ی نسخه‌ی جدید پلی‌استیشن هر ۱۰ سال یکبار خبر

 داد

که بر این اساس تا سال ۲۰۱۶ از عرضه‌ی پلی‌استیشن ۴ خبری نخواهد بود.
۴- شایعه‌ی عرضه آی‌پد ۳ در فروردین سال آینده: براساس برخی شایعه‌ها شرکت اپل ساخت

آی‌پد ۳ را آغاز کرده است و ممکن است این محصول در فروردین سال آینده به صورت عمومی

عرضه شود.
۵- کاهش واردات گوشی‌های تلفن همراه به ایران: نوسانات اخیر بازار ارز در ایران باعث شده

 است که قیمت‌های گوشی‌های تلفن‌های همراه تحت تاثیر قرار بگیرند و علاوه بر آنکه قیمت گوشی‌

های تلفن همراه افزایش پیدا کنند، واردات آنها نیز با کاهش مواجه شوند که باعث گرانی مضاعف

 آنها شده است. علاوه بر آن در بازار کامپیوتر و گجت‌ها هم فروشندگان به جای اعلام قیمت‌ها

به ریال، قیمت‌ها را براساس دلار اعلام می‌کنند.
۶- نجات پدر و دختر از دست کلاهبرداران اینترنتی: پدر و دختری از کره جنوبی بعد از آنکه

 ایمیلی مبنی بر برنده شدن در یک لاتاری را دریافت کرده بودند، برای دریافت آن به آفریقای

جنوبی رفته بودند اما خبر نداشتند که قربانی کلاهبرداری اینترنتی شده‌اند. کلاهبردارهای اینترنت

بعد از ورود این پدر و دختر آنها را به گروگان گرفتند و خواستار دریافت ۱۰ میلیون دلار برای

آزادیشان شدند که در نهایت با تلاش آفریقای جنوبی این پدر و دختر آزاد شدند. در ایران نیز

کلاهبرداری اینترنتی با عنوان برنده شدن در لاتاری و قرعه کشی بسیار شایع است. مراقب باشید

که اگر ایمیلی با عنوان برنده شدن در لاتاری یا قرعه‌کشی دریافت کردید به هیچ وجه به آن پاسخ

 ندهید و مشخصات خود مانند نام و نام خانوادگی، حساب بانکی و یا پول را برای دریافت جایزه

ارسال نکنید.

تک کده
آنتی ویروس‌های پیشنهادی تک شو به شما:
Malware Bytes و AVG
آنتی بدافزار پیشنهادی تک شو به شما: Spybot
می دانید که برای وبگردی امن باید از مرورگری امن استفاده کنید و پیشنهاد ما به شما
کروم است.

اما باید بدانید که برای وبگردی امن اول باید کامپیوتر شما امن باشد و مهمترین ابزار برای افزایش

امنیت آنتی‌ویروس‌ها هستند. علاوه بر آن بسیاری از حملات سایبری از طریق بدافزارها و جاسوس

‌افزارها انجام می‌شود به طوری که اطلاعات شما را از کامپیوترتان سرقت می‌کنند.مهمترین شرط

 یک آنتی‌ویروس خوب آن است که همواره به روز باشد تا بتواند جدیدترین ویروس‌ها را شناسایی

 کند. علاوه بر آن استفاده از آنتی‌ویروس قفل شکسته یا کرک شده نیز توصیه نمی‌شود زیرا در

 بسیاری موارد فایل‌های کرک خود حاوی بدافزار هستند!
Malware Bytes یکی از قوی‌ترین و جامع ترین آنتی‌ویروس‌هایی است که نسخه‌ی ساده‌ی آن

رایگان است. (دانلود کنید...)
AVG نیز یکی از محبوب‌ترین آنتی‌ویروس‌های رایگان است که در ایران نیز به صورت گسترده

 مورد استفاده قرار می‌گیرد. (دانلود کنید...)
Spybot نیز یکی از بهترین نرم‌افزارها برای مبارزه با بدافزارهاست. مثلا اگر بدافزارهای بر

 روی کامپیوتر شما وجود داشته باشد، علاوه بر آنکه سرعت کامپیوترتان شدیدا کاهش پیدا می‌کند،

 در زمان وبگردی نیز دائما با پنجره‌های تبلیغاتی مواجه می‌شوید که به صورت خودکار باز می‌شوند. (دانلود کنید...)
علاوه بر این اگر تمایل دارید که در مورد امنیت کامپیوتر و اینترنت بیشتر بدانید، به شما توصیه

می‌کنیم که در دوره‌ی «مبانی امنیت در کامپیوتر و اینترنت» وب‌سایت درسنامه شرکت کنید. برای

اینکار تنها کافی است یک ایمیل خالی به security1@darsnameh.com بزنید. برای اطلاع

از دیگر دوره‌های آموزشی درسنامه نیز می‌توانید به help@darsnameh.com یک ایمیل خالی

 بزنید.

وب‌سایت‌های معرفی شده
-
سالم‌زی: سالم‌زی نشریه‌ای اینترنتی است که در آن می‌توانید مقالات آموزشی زیادی در مورد

سلامتی، زیبایی و بهداشت پیدا کنید.
-
سلامتیران: سلامتیران وب‌سایتی است که در آن می‌توانید اخبار مربوط به سلامتی و پزشکی را

بخوانید.
-
پزشکی: پزشکی وب‌سایتی است که در آن ترکیبی از خبر و پزشکی را می‌توانید مشاهده کنید.
-
Med Apple: مد اپل یا سیب پزشکی وب‌سایتی است که به شما اپلیکیشن‌های موبایلی پزشکی

 را معرفی می‌کند و وبلاگ‌های فارسی که در مورد تندرستی و پزشکی فعالیت می‌کنند را نیز لیست

 کرده است.

اپلیکیشن‌های معرفی شده
-
سنجش کالری: به کمک اپلیکیشن اندروید شما می‌توانید ارزش غذایی غذاهای مصرفی خود را

محاسبه کنید و تمرینات ورزشی، وزن و وعده‌های غذایی خود را تعقیب کنید.

لایک‌ها
-
118Food: در این وب‌سایت ۱۱۸ رستوران تهران براساس مناطق مختلف تهران لیست شده‌اند.
-
NDrive: اپلیکیشنی برای گوشی‌های اندروید است که توسط شرکت سامسونگ بومی‌سازی شده

 و حاوی نقشه‌ی راه و همچنین شهرهای بزرگ در ایران است. برای تهران نقشه‌ی ترافیک و

 رستوران‌های معروف و همچنین وضعیت آب و هوا نیز در دسترس است.
-
متروی مشهد: اپلیکیشنی برای گوشی‌های اندروید که حاوی نقشه‌ی متروی مشهد است. مزیت

این اپلیکیشن در این است که برای استفاده از آن نیازی به اتصال به اینترنت نیست و کلیه‌ی

 اطلاعات متروی مشهد و ایستگاه‌های آن بصورت آفلاین در دسترس‌اند.
-
Sygic Iran: GPS Navigation: اپلیکیشنی برای گوشی‌های آیفون که حاوی نقشه‌ی

چی‌پی‌اس تهران و چند شهر بزرگ دیگر است.
- بازسازی آهنگ فیلم Tron Legacy به کمک فلاپی درایور: اگر علاقه‌مند به فیلم‌های علمی

و تخیلی باشید، احتمالا فیلم Tron Legancy را دیده‌اید. آهنگ اصلی این فیلم کار گروه

 Daft Punk است. یک برنامه‌نویس با وصل کردن چند فلاپی درایو قدیمی به یکدیگر و نوشتن

برنامه‌ای، با موتورهای این فلاپی درایوها آهنگ این فیلم را بازسازی کرده است.

- کتاب شعر از نوع اپلیکیشن آیفون: برنامه‌نویسی که شاعر باشد و شاعری که برنامه‌نویس باشد

بسیار کم پیدا می‌شود. داود صفدریان شاعر برنامه‌نویسی است که شعرهای خودش را در قالب یک

اپلیکیشن آیفون منتشر کرده است. نام کتاب شعر آقای صفدریان «می‌خوام دنبال خورشید راه بیفتم»

است.
-
Fring، برنامه‌ای برای چت با دیگران: Fring اپلیکیشنی برای گوشی‌های آیفون، اندروید و نوکیا

است که به کمک آن می‌توانید از طریق تمامی سرویس‌های چت مانند یاهو، گوگل تاک، اسکایپ و...

با دیگران به صورت رایگان چت کنید. به کمک Fring می‌توانید به صورت همزمان با سه نفر

 چت کنید.
- لیست پرطرفدارترین صفحه‌های فیس‌بوک: به کمک وب‌سایت likesmatter می‌توانید لیست

 پرطرفدارترین صفحه‌های فیس‌بوک که بیشترین لایک را دریافت کرده‌اند را مشاهده کنید. به

عنوان مثال صفحه‌ی فیس‌بوک با ۵۸ میلیون لایک پرطرفدارترین صفحه در فیس‌بوک است.

 
hacker boy بازدید : 125 دوشنبه 03 بهمن 1390 نظرات (1)
  1. تصویری از ساخت آینه بزرگترین تلسکوپ جهان
  2. تصاویری تماشایی از چشم انداز فضایی به دره ای زمینی
  3. کشف کهکشانهایی که از قوانین گرانش نیوتن سرپیچی می کنند
  4. تبخیر یك سیارك در چنگال خورشید

 شرح اخبار در ادامه ی مطلب

hacker boy بازدید : 186 یکشنبه 02 بهمن 1390 نظرات (0)

شعله‌های خورشیدی در راه زمین/ خورشید زباله‌های فضایی را جارو می‌زند

نزدیک شدن "اروس" به زمین پس از 45 سال/ گذر بعدی سال 2056

رصد مستقیم خودکشی یک ستاره دنباله دار

hacker boy بازدید : 133 جمعه 30 دی 1390 نظرات (1)

قابل توجه تمام دوستان:

از این پس برای ورود به این وبلاگ، علاوه بر استفاده از آدرس وبلاگ (m31.rozblog.com) می توانید از آدرس های زیر نیز استفاده کنید:

www.m31.10r.ir

www.m31.1com.ir

www.m31.org1.ir

www.nojum.10r.ir

www.nojum.1com.ir

www.nojum.org1.ir

 

برای دریافت آخرین اخبار نجومی در خبرنامه ی ما عضو شوید. برای عضو شدن به قسمت امکانات وب مراجعه کنید و نام و ایمیل خود را وارد کنید.

پس همین حالا در خبر نامه عضو شوید تا اخبار نجومی به روزی داشته باشید.

 

با تشکر از همه ی شما دوستان گرامی

m31.rozblog.com وبلاگی متفاوت



hacker boy بازدید : 343 پنجشنبه 29 دی 1390 نظرات (0)

صورتهای فلکی بهمن ماه

درشبهای ماه بهمن ماه،دو صورت اززیباترین صورتهای فلکی را می توان در نزدیکی نصف النهار یافت این دو عبارت اند از جبار و ارابه ران

ادامه در ادامه ی مطلب....

hacker boy بازدید : 50 پنجشنبه 15 دی 1390 نظرات (0)

شاید این اولین باری است که می خواهید آسمان را رصد کنید. شاید هم بار ها این کار را انجام داده اید. اما در هر صورت بهتر است شروع کنیم! من بارها و بار ها نقشه های مختلف را بالای سرم گرفتم و شروع به تطبیق دادن آن با آسمان شدم ولی هر بار شکست خوردم. تا اینکه در یکی از روز های زمستان توانستم نقشه را با صورت فلکی ای که بسیار زیبا بود تطبیق دهم.

و آن صورت فلکی چیزی نبود جز صورت فلکی ...

 

hacker boy بازدید : 259 پنجشنبه 12 آبان 1390 نظرات (0)

این مقاله از سایت های مختلف جمع آوری شده و نسبتا کامل است. منابع آن در پایان آمده است.

 

مقدمه :

طبق نظریه ، نسبیت عام ، گرانش انحنا دهنده فضا - زمان است. فضای حول ستاره به نحو بارزی خم می‌شود در لحظه‌ای که هسته ستاره تبدیل به حفره سیاه می‌شود. این جرم خطوط فضا زمان را مانند پیله‌ای به دور خود می‌پیچد. امواج نوری کم تحت زوایای خاصی به سمت سیاهچاله روان می‌شود. در سطح کره‌ای که هم مرکز نقطه یکتایی سیاهچاله است، تجمع می‌کنند. در فاصله معینی از سیاهچاله که بسته به جرم ستاره رمبیده دارد، جاذبه آنچنان زیاد است که نور نمی‌تواند فرار کند، به این فاصله افق حادثه گفته می‌شود.

درباره ما
هکر بوی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    پشتیبانی

    شما می توانید در صورت انلاین بودن به صورت زنده با مدیر این وبلاگ گفتگو کنید و نظرات، پیشنهادات، انتقادات و سوالات خود را را به صورت زنده با او درمیان بگذارید.

    *برای برقراری ارتباط به هیچ نرم افزار جانبی احتیاج نیست.


    برای پشتیبانی از ما لطفا تولبار این وبلاگ را دانلود کنید.

    حجم کمتر از 200kb!

    Get our toolbar!

    آمار سایت
  • کل مطالب : 35
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 12
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 63
  • بازدید ماه : 42
  • بازدید سال : 1,046
  • بازدید کلی : 16,191